Снимка: Булфото Правителството предлага на Президента на Република България да издаде

...
Снимка: Булфото Правителството предлага на Президента на Република България да издаде
Коментари Харесай

Кирил Маричков е предложен за удостояване с орден Стара планина - първа степен

Снимка: Булфото 

Правителството предлага на Президента на Република България да издаде декрет за награждаване на Кирил Маричков с медал „ Стара планина “ - първа степен, за извънредно огромните му заслуги към развиването на българската просвета и изкуство, написа Novini.bg.

През дългата професионална кариера с многочислени участия в страната и чужбина Кирил Маричков освен способства за развиването и популяризирането на българската музика, само че и за образуването на усетите, полезностите и стандартите на няколко генерации българи. Авторските композиции и безконечните рок шлагери на Кирил Маричков и неговите групи са безспорни мостри в актуалната ни рок музика, спечелили признанието на публиката и трансформирали се във ентусиазъм за младите български музиканти.

Освен като реализатор, музикант и композитор, Кирил Маричков е прочут и с дейната си социална активност и блестящо изявена гражданска позиция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР